Tuesday, December 27, 2011

'telegram' - koleksi puisi-puisi pop untuk sang pemimpi


Saya memohon maaf kerana kesibukan lewat ini membuatkan saya berhenti menulis seketika. Terus terang saja, ini adalah buku sulung yang saya terbitkan sendiri untuk saya kongsikan segala rasa hati dan tulisan saya kepada semua.

'Telegram'
koleksi puisi-puisi pop untuk sang pemimpi
prakata oleh Wani Ardy

Buku ini cuma kertas-kertas berisi puisi-puisi pop yang saya cetak dan kepilkan satu persatu, lalu saya salut dengan kepingan kertas sedikit keras berwarna cokelat.

Terisi padat dengan 73 buah puisi dalam 86 mukasurat yang (mungkin) akan membuatkan siang-siang dan malam-malam kamu senyum bagai sang pemimpi.

mau?

1) Masukkan RM 15 (termasuk kos penghantaran RM 5) ke akaun;

Mohammad Syukri bin Borhan
1142 0945 4698 (Maybank)

2) Lampirkan resit transaksi (scan, print screen atau ambil gambar guna telefon bimbit anda) dan hantar ke  

mosyukiborhan@gmail.com

3) Sila nyatakan nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk saya hubungi.

subjek/tajuk email adalah TELEGRAM BUAT SANG PEMIMPI

4) Bagi sesiapa yang tinggal di sekitar Shah Alam atau kawasan berhampiran, boleh dapatkan buku ini langsung dari tangan saya dengan harga RM10


*lebih mudah kalau kamu datang saja ke Gravy Baby Musicafe, Laman Seri, Sec.13 Shah Alam, untuk kita berjumpa, duduk sebentar atau mungkin minum kopi secawan.

mudah kan?


Terima kasih kerana masih bersama-sama saya sampai hari ini.
*senyum*

23 comments:

  1. Untuk penghantaran ke luar negara boleh ke?

    ReplyDelete
  2. dahdapatTERIMAKASIHsyuk!*senyum*

    ReplyDelete
  3. Nirrosette/Nadiastory: boleh. kos brgantung kpd tempat yg sy mau hantar.

    Bella: terima kasih sudi beli. semoga kamu suka ya.

    ReplyDelete
  4. nnt sy rply email dan pos buku awk ya =)

    ReplyDelete
  5. salam :) maksudnya , boleh terus bank in dan baru bgtahu dkt email ke ? or kena bgtahu dulu ?

    ReplyDelete
  6. assalam.

    yg mana dahulu pn tak kesah. email nnt sy balas.

    ReplyDelete
  7. kalau pergi ke cafe tu boleh tunjuk direction tak??

    ReplyDelete
  8. insyaAllah sng je,
    ni alamat die, G45, LAMAN SERI BUSINESS PARK, SECTION 13, 40100 Shah Alam.

    klu nk tau detail2 lain, sila bertanya di facebook Gravy Baby ataupun facebook Mosyuki Borhan.

    ReplyDelete
  9. dapat baki balik x kalau msuk kan rm20?sbb certain,suro bg tepat2..

    ReplyDelete
  10. dpt. nnt saya sisipkan dlm buku, unless kamu mmg nk sedekah rm5 tu,hehe

    ReplyDelete
  11. Mohon tumpang tanya, buku ini masih ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh habis. tp akan saya cetak semula. kalau mahu, cuma email saja ya.

      Delete
  12. buku ni dah habis ke? nak beli-baca-hayati-nikmati. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan saya cetak semula. jadi email saja ya =)

      Delete
  13. saya mahu beli fotokopi asal seperti dlm gambar ada lagi?

    ReplyDelete
  14. Salam. Saya berminat nak dapatkan Telegram. Masih ada lagi bukunya?

    ReplyDelete
  15. ada copy telegram lagi ? nak beli...

    ReplyDelete
  16. Telegram 2017 Messenger in its modern day updates have added a new characteristic of custom sticker units. In its weblog put up Telegram mentioned that now artists can post their custom sticky label units thru the Telegram @stickers bot. each sticker set will gets a everlasting link, in order that users can without difficulty upload new stickers and share them with their buddies.

    ReplyDelete